QMT biedt de volgende diensten aan:

My Post 3

Ontwerpproces totaal

Een van de grootste uitdagingen is om jou mee te nemen bij alle keuze in het ontwerpproces.

We kunnen ons voorstellen dat het je duizelt bij het idee daar doorheen te moeten. Daarom hebben wij voor jou een overzichtelijk proces ontworpen! Samen met jou gaan we van grof naar fijn. Van tevoren is precies duidelijk welke keuzes wanneer gemaakt moeten worden. Deze processtructuur zorgt bovendien voor optimale grip op planning, kosten en resultaat.

Zo houd jij de rust om lekker te genieten van het uitwerken van jouw droomhuis!

Tuinontwerp

Stel je hebt een fantastische woning, maar de beleving stopt bij de vensterbank.

Er staan struiken voor je ramen en je merkt helemaal niets van de ruime tuin die je eigenlijk hebt. Omdat de omgeving super belangrijk is voor de beleving van je woning nemen wij ook het ontwerp van het omliggende terrein mee. Dat doen wij eerst op hoofdlijnen en als het ontwerp van de woning verder gevorderd is verfijnen we het tuinontwerp. Dit zorgt voor een verrijking van je ruimtelijke ervaring met zichtlijnen, maar ook het gebruik sluit logisch aan.

Woning en tuin lopen naadloos in elkaar over!

QMT_verlichtingsontwerp

Verlichtingsontwerp

Hoe zorg je ervoor dat verlichting een logisch onderdeel vormt van het ontwerp?

Als dat niet op de goede manier gebeurt door bijvoorbeeld zomaar wat op te hangen, ontstaan er vervelende donkere plekken in huis, de aandacht komt op de verkeerde plekken te liggen en er is een onrustig lichtbeeld. Door een verlichtingsontwerp te maken vanuit het architectonisch ontwerp ontstaat er een sterke samenhang. Verlichting begeleidt de zichtlijnen zorgt voor het juiste lichtniveau en versterkt de bijzondere plekken. Onze verlichtingsontwerpers gebruiken daarbij hun kennis uit de musea, winkelcentra en high-end woningbouw. Fantastische beleving gegarandeerd!

Styling

Hoe zorg je ervoor dat de lossen meubels en interieuronderdelen in perfecte harmonie zijn met de rest van het interieur? Na de oplevering van een woning worden in veel gevallen de bestaande meubels neergezet zonder daar goed over na te denken. En dat terwijl er zo goed is nagedacht over het ontwerp van de woning! Dit doet afbreuk aan het totaal en dat is erg jammer na alle moeite die daaraan is voorafgegaan. Onze stylisten denken vanuit het ontwerp en hebben een fantastisch gevoel voor kleuren en materialen. Daarbij kunnen ze heel goed luisteren. Je vertrouwde lievelingsstoel kan bijvoorbeeld in combinatie met een nieuw vloerkleed tot een fantastisch nieuwe sfeer geven. Zo krijg je een interieur dat verassend eigen aanvoelt! De kers op de taart van je nieuwe woonomgeving!

QMT_opdrachtgever

Om het voor jou nog makkelijker en leuker te maken hebben we een podcast-aflevering opgenomen waarin we het hele proces samen doornemen!