Team

Ontwerpfase

Om echt het verschil te kunnen maken is een goed integraal plan onontbeerlijk. Misschien herken je het wel: je vrienden hebben een net nieuwe erg mooie en gestileerde keuken, maar de routing en aansluiting op de rest van de woning is verschrikkelijk. Dat is zonde van geld en energie.

Om een goed integraal ontwerp de maken waarin alle specialismen en vakgebieden elkaar versterken is Jasper bij QMT als architect je persoonlijke gids in het proces. Hij neemt je tijdens het proces mee door de verschillende ontwerpstappen. Dit doet hij vanuit zijn brede ervaring in musea en luxe woningbouw. Daarbij maken we gebruik van een helder processchema zodat je precies weet welk onderwerp wanneer speelt. De specialisten uit ons team vullen vervolgens ieder op hun eigen vakgebied het project verder in. Zo krijg je maximale impact. We hebben onder andere specialisten op het gebied van beveiliging, verlichting, styling en tuinontwerp.

Als je door je nieuwe woonomgeving loopt zul je verbaasd zijn hoe moeiteloos alle onderdelen in elkaar passen en dat aan alles is gedacht.

Dat is waar het team van QMT voor staat.

Tijdens de uitvoering

Stel je voor dat je geweldige ontwerpproces naadloos doorloopt in de uitvoering met prettige en vakkundige partijen.

Mensen denken vaak slim en goedkoop uit te zijn door zelf via via een partij te regelen. De partij zegt tijd te hebben, de klus te kunnen en vraagt ook nog een laag bedrag. Tijdens de uitvoering blijkt dat het toch de eerste keer is, dat men het doet. Bovendien is er een volle agenda met veel andere klussen tussendoor. Door de gebrekkige planning en ervaring gaat er veel tijd en geld verloren, waardoor het project langer heeft geduurd en je uiteindelijk duurder uit bent.

Hoe fijn is het om een partij te hebben die zich aan de afspraken houdt, waarbij een goede planning vanzelfsprekend is en die net zo blij is met het fantastische eindresultaat als jij!

Wij informeren je onderweg graag over de partijen waarmee wij graag werken. Zo kunnen we samen kijken waaraan in jouw proces behoefte is. Wij hebben voor jou partijen gevonden waar je blij van zult worden! Zo hebben we fijne aannemers, meubelbouwers, keuken- en sanitairspecialisten, beveiligingsadviseurs, tuinontwerpers en aanleggers, verlichtingsadviseurs, meubelleveranciers, stoffeerders, vloerenleggers en nog veel meer!

Upgrade jouw woonomgeving!